Blog

Aandacht bij Omroep Brabant

Na 2 maanden van voorbereiding en sinds begin maart dat wij gestart zijn met de verkoop van de pakketten aan de ijssalons komt nu komt ook de media in beeld.

Vanmorgen een messengerbericht van omroep Brabant met de vraag of zij iets mogen schrijven op hun site. Ja! Dat mag! Graag! Lees hier het artikel.

Toen kwam er een bericht binnen bij Frank van de NOS of hij een interview(tje) wilde doen over de coupe tijn. Luister hier naar het interview.

En daarna weer omroep Brabant maar dan dit maal de radio. Dit interview met mij zal ik op een later tijdstip toevoegen.

Groeten Joost

De lay-out

Idee liepen al maar dan de lay-out van de posters en de flyers die is de ijssalon moeten komen te liggen. Wie gaat gaat dat maken, zelf? Nee!.. uit eindelijk het idee om Sint Lucas in Boxtel te bellen want daar zitten de studenten die daar voor leren.

Een afspraak gemaakt met DeStudio (van Sint Lucas) en daar gingen 4 studentes met ons idee verder om daar met hun gedachte een ontwerp te maken.

Frank en ik ‘moesten’ er 1 uitkiezen en dat werd het ontwerp van Hilde Greveraars.

Hilde heeft met veel plezier gewerkt aan de poster, flyer, de uitlegkaart voor de ondernemers en de doos van doosopmaat. en daar is en mag zij trots op zijn.

Bij deze Hilde wederom bedankt namens Frank en mij!

7AF5F50E-B8F5-4632-A213-723B6016C85A

Groeten Joost

Eigen site!

Vanaf vandaag is ook onze site coupetijn.nl online. Zelf opgebouwd vanuit WordPress door mij😅

En daarmee geholpen bij het technische gedeelte door Huib Dankers van WeComSol

Hartelijk dank Huib!

Op de site staan onze donateurs, die dit allemaal mede mogelijk hebben gemaakt. Ook komen straks de deelnemende ijssalons erop te staan zodat u kunt zien waar u uw coupe Tijn kunt nuttigen.

Groeten Joost